Airpress compressor HLO 215-25 met Accessoires LET OP ALLEEN OPHALEN

 150.00 incl. BTW

Airpress compressor HLO 215-25 met Accessoires 8 bar 48140

1.5 pk/1.1 kW 172 l/min 24 lHLO 215-25 olievrije compressorDe olievrije compressor HLO 215-25 is een ideale compressor voor particuliergebruik en uitermate geschikt voor de doe-het-zelver. Deze compressor is voorzien van een 24 liter drukvat, heeft een maximale druk van 8 bar en een inschakeldruk van 6 bar. De compressor heeft een geluidniveau van 99 dB(A).

Omdat de compressor olievrij is, is hij niet geschikt is voor continu gebruik. De maximale inschakelduur is 20% per 60 minuten, echter kan er best lang gewerkt worden vanwege het 24 liter drukvat. De compressor is voorzien van wielen en een trillingsdemper, welke trillingen tegen gaan. Verder is het gebouwd op een stabiele constructie, waardoor u een betrouwbare en stabiele machine in huis haalt.
De compressor kan op het 230v lichtnet worden aangesloten. Mocht de klus verder weg zijn waardoor er een verlengsnoer gebruikt moeten worden, kijk dan goed of het verlengsnoer geschikt is voor het vermogen van de compressor. Of u vult eerst het drukvat, want met een gevuld drukvat van 24 liter kan er best lang gewerkt worden. Eventueel is het ook mogelijk een verlengslang of slanghaspel te gebruiken.
Een groot voordeel van deze compressor is dat deze nagenoeg geen onderhoud behoeft, omdat de compressor olievrij is. De compressor is krachtig genoeg voor licht pneumatisch luchtgereedschap zoals bandenvulmeter en tackers, robuust en eenvoudig in gebruik. Met de HLO 215-25 haalt u een gebruiksvriendelijke en betrouwbare compressor in huis.
Onderhoud van de compressorOmdat de HLO 215-25 compressor olievrij is, is het onderhoud slechts beperkt tot een paar aandachtspunten. Het condenswater in het drukvat moet regelmatig afgetapt worden om corrosie te voorkomen. Verder is het advies het luchtfilter regelmatig te controleren en schoon te maken of periodiek te vervangen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van het gebruik en de vervuiling.
Luchtgereedschapset OrionOm gelijk aan jouw klus te beginnen, zal de compressor geleverd worden met een 5-delige Orion luchtgereedschap set. De set bestaat uit de volgende onderdelen:
Spiraalslang;
Verfspuit;
Vloeistofspuit;
Bandenvulmeter;
Blaaspistool.

Categorie: