Batavia Accu Kooimesmaaier met Accu en Lader

 250.00 incl. BTW

Batavia Accu Kooimesmaaier met Accu en Lader

De perfecte lijn snij je met de Batavia Kooimes-grasmaaier!De Batavia 7064054 accu Kooimesmaaier is het perfecte gereedschap om je grasveld te veranderen in een perfecte en prachtige grasmat.

Met deze grasmaaier kun je bijna elk grasveld net zo precies snijden als met een schaar, maar dan sneller. Dankzij de 18V motor kun je het gras precies, effectief, soepel en bijna zonder geluid snijden. Deze machine heeft ook een ruimtebesparend ontwerp en het handvat kan worden ingeklapt.

Hierdoor is de grasmaaier gemakkelijk op te bergen. Wanneer de accu leeg is, is het nog steeds mogelijk om door te maaien; het is dan dan gewoon op eigen kracht. Overigens is het product ook onderdeel van het universele MAXXPACK-accuplatform.

Dit product wordt Incl accu en lader geleverd.

De voordelen van de maaier: Dankzij het compacte ontwerp is de grasmaaier gemakkelijk op te bergen De snijhoogte kan worden ingesteld tussen 13 en 38 millimeter voor het perfecte gazon De grasmaaier kan gebruikt worden als accumaaier, maar ook als handmaaier Zeer stil door contactvrije maaitechniek

Technische informatie Productgewicht zonder accessoires: 12,9 kg Afmetingen: (L x B x H): 101,8 x 90 x 54,2 cm Accuspanning: 18 Volt Onbelast toerental: 890 /min Snijsysteem: No-contact (stilte model) Verstelbare snijhoogte: 4 hoogtes Snijbreedte: 38 cm Snijhoogte: 13-38 mm IP-Class: IPX1

Wat zit er in de verpakking?

1x 7064054 accu Kooimesmaaier

1x Handleiding

1x Opvangbak

1 x Accu 4 ah 1 x Lader 4

Categorie: